مطالب آموزشی

پرسش و پاسخ با گلن نیلی2

پرسش و پاسخ با گلن نیلی2

قسمت دوم
ترجمه اختصاصی پرسش و پاسخ با گلن نیلی2 تحلیل  گران برتر سرمایه
در این قسمت مصاحبه کننده از آقای گل نیلی در خصوص الگوهای نوین دیامترک و سیمتریکال و مثلث خنثی در تحلیل نئوویو سوال می کند.

پرسش:

سی سال از نوشتن کتاب “استادی در تئوری موجی الیوت” می گذرد. با الگوهای جدیدی که پس از انتشار آن کشف کردید(دیامتریک ها، سیمتریکال ها و مثلث های خنثی) همراه با افزایش پیچیدگی های بازار، آیا فصل 3 هنوز پایه مناسبی برای یادگیری و کاربرد تئوری موجی هست؟

پاسخ:

بله، همه قوانین موجود در کتاب من، امروز هم قابل اجرا هستند(و همچنان هم باید  به کار خود ادامه دهند، چرا که این کتاب براساس منطق است و نه راستی آزمایی). تنها اشتباهی که من در کتاب”استادی درتئوری موجی الیوت”داشتم، این بود که فرض را بر این گذاشتم که تمام تجزیه تحلیل ها باید از تایم فریم های کوتاه مدت شروع شود. یعنی به عبارتی، ساختارهای بلندمدت را تایم فریم های کوتاه مدت می سازند.

پس از نزدیک به چهار دهه تجربه در دنیای واقعی و آموزش خصوصی دانشجویان ، بدون شک می دانم که در نئوویو تحلیل دقیق باید بر اساس تایم فریم های بلند مدت (مثلاً ماهانه) شروع شود. پس از مشخص شدن شمارش یک تک موج (و تنها یک موج میتواند تعیین شود) ، باید چارت های هفتگی  را با سناریوی ماهانه تطبیق دهید.مطمئن شوید که سناریوها در هر دو تایم فریم،  تطابق زمانی داشته باشند. بعد از اینکه ساختار هفتگی با ماهانه هماهنگ شد ، نمودارهای روزانه را با ساختار هفتگی منطبق کنید و از این داده های دقیق روزانه برای خلق چشم انداز لحظه ای بازار، استفاده کنید.
در سال 1990 ، به دلیل تجربه محدودی که داشتم ، اهمیت روند فوق را درک نکردم. این تصور اشتباه که الگوها باید “از پایه ساخته شوند” همان چیزی است که لزوم خلق فصل پیچیده و گسترده سه را ایجاد کرد. اگر من در سال 1990 آنچه اکنون می دانم را می دانستم ، جزئیات فصل سه می توانست تا حد زیادی ساده تر باشد.

پرسش و پاسخ با گلن نیلی2

انتهای بخش دوم پرسش و پاسخ با گلن نیلی2

کد کوتاه این مطلب : https://irantbs.com/?p=583

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *