بازار بورس تهران, تحلیل ها, سهام

تحلیل نئوویو دماوند

تم تحلیل نئوویو دماوند

سهام شرکت نیروی برق دماوند ابتدای سال 1395 به بازار سرمایه عرضه شد. تاریخ انتشار تحلیل نئوویو دماوند 27 شهریور ماه 1401 میباشد.

فقط با دیدن تصاویر و بدون خواندن متن توضیحات، از این تحلیل استفاده نکنید.

در تحلیل نئوویو دماوند با توجه به قوانین منطق در نئوویو و همینطور فاکتور زمان، شروع موج شماری سهم را از سال 97،  در نظر گرفته ایم.

در بررسی روند صعودی شکل گرفته، فاکتور تشابه زمانی می تواند راهنمایی مناسب برای شناسایی یک الگوی دیامتریک باشد. نکته قابل توجه در این تحلیل انتخاب تایم فریم مناسب و لحاظ کردن کامپلکسیتی ساختار از سال 97 تا 99 می باشد. این موضوع در بررسی مولتی تایم فریم نیز، مورد تایید می باشد.

توجه داشته باشید بعلت زمان کم دیتای نموداری، هر گونه اظهار نظر در مورد ساختار سوپرسیکل صرفا یک حدس و گمان است و قرار نیست به آن بپردازیم.

با توجه به موج خنثی شکل گرفته در سقف این روند صعودی شناسایی انتهای الگوی صعودی مهمترین موضوع در بررسی اولیه است.

کش دیتا 6 ماهه دماوند

تحلیل نئوویو دماوند در کش دیتا 3 ماهه:

در کش دیتای سه ماه، به شناسایی انتهای الگوی صعودی می پردازیم.

نکته مهمی که به وضوح قابل مشاهده است و باید به آن اشاره کنیم، موج f از الگوی دیامتریک صعودیست که بخوبی یک ساختار مثلث محدود را به ما نشان میدهد. خط قرمز رنگ تاییدیست برای حرکت رانش و پسارانش این مثلث، و به نوعی انتهای الگوی صعودی را مشخص می کند. تاییدیه دیگر این الگو، همخوانی حرکت پسارانش با حرکت پساالگویی در ساختار دیامتریک صعودی است.

در نتیجه انتهای الگوی صعودی را با سقف تاریخی قیمتی در یک نقطه قرار میدهیم.

کش دیتا 3 ماهه دماوند

تحلیل نئوویو دماوند در کش دیتا 1 ماهه:

در کش دیتای یک ماه، به شناسایی روند نزولی می پردازیم.

قبل از بررسی باید به این موضوع اشاره شود که انتخاب کش دیتای یک ماهه برای ارائه تحلیل نئوویو دماوند، صرفا جهت نمایش بهتر و آموزش می باشد وگرنه در همان کش دیتای سه ماهه تشابه زمانی در روند نزولی تکلیف نمودار را مشخص میکند.

در این روند نزولی، فاکتور زمان در کش سه ماهه و تشابه الگوی حرکتی در کش یک ماهه ما را به سمت شناسایی یک الگوی حرکتی 7 موجی هدایت میکند به نوعی که تشابه حرکتی در موج های B و G می تواند در اولویت تحلیل قرار گیرد.

با توجه به این قوانین، انتظار داریم موج G (که در آن قرار داریم)، یک ساختار تصحیحی غیر استاندارد به صورت زمان بر و نه صرفا اصلاح قیمتی زیاد، حرکت کند.

بنابر این میتوان نتیجه گرفت که در روند نزولی نمودار دماوند، در کش دیتای یک ماهه به انتهای روند نزدیک می شویم و انتظار داریم در روند صعودی بعدی ابتدا سقف 24000-26000 و در ادامه سقف 30000 شکسته شود.

توجه داشته باشید که فلش های ترسیم شده در تصویر کاملا شماتیک بوده و قیمت های مشخص شده در تصویر به صورت ماکزیمم در نظر گرفته شود.

کش دیتا 1 ماهه دماوند

تحلیل تکنیکال کلاسیک دماوند :

در تحلیل تکنیکال کلاسیک دماوند در تایم فریم دو هفته، به چند مهم اشاره میکنیم.

نکته اول) حرکت کانالیزه صعودی چهار ساله که نسبتا معتبر می باشد. نمودار پس از برخورد به سقف و کف این کانال درحدفاصل سال 99 تا 1401، در حال تثبیت در کف کانال است. انتظار می رود در ادامه یک یا دوبار دیگر به کف این کانال صعودی برخورد داشته باشد.

نکته دوم) روند تو خط SPAN A و SPAN B در اندیکاتور ایچیموکو، فلت شده و به سمت همگرا شدن پیش می رود، انتظار داریم بعد از صرف زمان در زیر ابر ضخیم کومو، با همگرا شدن دو خط ذکر شده، از ابر نازک تر احتمالی عبور کند.

نکته سوم) خط چیکو در تایم فریم دو هفته در نزدیکی نمودار حرکت میکند و با توجه به شیب نزولی در پیش گرفته، بسیار بعید است که بدون برخورد به نمودار، بخواهد به روند نزولی ادامه دهد. انتظار می رود چیکو در ادامه، درگیر نمودار کندل شود و روند ساید برای تثبیت در کف کانال صعودی گفته شده در نکته اول و صرف زمان اشاره شده در نکته دوم محقق شود.

موارد فوق منطبق بر تحلیل نئوویو دماوند که توضیخ داده شد می باشد

نمودار دماوند در تایم فریم دوهفته

 

تحلیل فاندامنتال دماوند

در ادامه تحلیل نئوویو دماوند و در بررسی آخرین صورت های مالی تلفیقی و جداگانه منتهی به 29 اسفند 1400 که توسط حسابرس تایید شده، به نقاط قوت این گزاش به صورت خلاصه و تیتر وار می پردازیم.

  • سفارشات و پیش پرداخت های شرکت افزایش یافته (22 درصد) نشان دهنده افزایش رقابت و یا افزایش اعتبار شرکت برای فروش محصولات شرکت می باشد
  • موجودی مواد و کالا حدود 19 درصد افزایش پیدا کرده و این شرکت برای تامین کالا و مواد مورد نیاز وابستگی به خارج از کشور ندارد.
  • اندوخته قانونی که بایستی 10 درصد سرمایه ثبت شده باشد تکمیل شده نشانه مدیریت خوب و سود دهی شرکت می باشد
  • سود (زيان) انباشته حدود 20 درصد افزایش یافته که بیشتر از محل افزایش قیمت می باشد
  • پرداختنی‌های تجاری و سایر پرداختنی‌ها این شرکت حدود 52 درصد کاهش یافته یعنی بیشتر به صورت نقد خرید کرده است
  • درآمد عملیاتی شرکت افزایش 46 درصدی داشته که ازمحل افزایش قیمت و افزایش تولید می باشد.
  • بهای تمام شده با اینکه درآمد عملیاتی افزایش داشته این بهای تمام شده حدود 33 درصد کاهش داشته که نشان از مدیریت خوب این شرکت دارد
  • هزينه‏‌هاى فروش، ادارى و عمومى کاهش حدود 80 درصدی داشته که نشان دهنده کنترل خوب هزینه ها می باشد و باعث شده سود عملیاتی شرکت 84 درصد افزایش داشته باشد.
  • سود (زیان) خالص هر سهم افزایش 170 درصدی داشته

در کنار مطالب مطرح شده به عنوان نقاط قوت، به چند نکته منفی در همین صورت های مالی اشاره میکنیم.

  • دریافتنی‌های تجاری و سایر دریافتنی‌ها این شرکت حدود 76 درصد افزایش پیدا کرده
  • موجودی نقد شرکت افزایش یافته حدود 91 درصد با توجه به اینکه مواد اولیه زیادی برای تولید نیاز ندارد این موجودی نقد را نباید بی استفاده در شرکت قرار گیرد.
  • تسهیلات مالی ارزان قیمت استفاده نمیکند با توجه به شرایط تورمی بهتر است به این منابع ارزان توجه نماید
  • سود سهام پرداختنی حدود 64 درصد افزایش داشته این برای سهامدار خوب هست ولی برای شرکت خروج منابع جالب نیست

جمع بندی

با در نظر گرفتن روند سیکل تورمی ایجاد شده از سال 97 تا کنون، انتظار افزایش نرخ حامل های انرژی و حذف یارانه صنعت برق را در سال 1401 داشته ایم اما دولت تصمیم گرفت که این افزایش نرخ انرژی و حذف یارانه ها به صورت تدریجی صورت بگیرد. به این صورت که از ابتدای سال 1401 طی سه مرحله افزایش نرخ برق را تصویب کرد که البته این موضوع تا حذف تمام یارانه صنعت برق ادامه دار خواهد بود.

این افزایش نرخ های تصویب شده با کاهش تولید نیروگاه ها در فصل سرد به علت مشکل تامین گاز تاثیری در سودسازی این شرکت ها نخواهد گذاشت. در نتیجه نباید انتظار مقبولیت شرکت های نیروگاهی تا میانه ی فصل سرما را میان سرمایه گذاران بزرگ داشته باشیم.

این موضوعات منطبق بر تحلیل نئوویو دماوند بوده و تاییدیست بر شروع سیکل صعودی بعدی در اواخر سال 1401 تا اوایل 1402.

توصیه به سهامداران

با توجه به نحلیل نئوویو دماوند، اگر قیمت سر به سر خرید شما بالاتر از 24000-26000 می باشد و امکان تزریق نقدینگی را دارید، نسبت به افزایش سرمایه جهت خرید و کاهش میانگین خرید خود تا قیمت پایین تر از 24000-26000 کنید. که در روند صعودی بعدی بتوانید با سود معقول و قابل توجه در محدوده 30000 خارج شوید.

محدوده کم ریسک برای خرید: محدوده 13000 تا 14000 ریال
محدوده پر ریسک برای خرید:  بالاتر از 22000 ریال

خرید به قصد سرمایه گذاری سه تا نه ماهه در قیمت های گفته شده مناسب است

 

تحلیل توسط  امین شجاعی .

کد کوتاه این مطلب : https://irantbs.com/?p=2674

2 نظر در “تحلیل نئوویو دماوند

  1. MS53 گفت:

    احسنت بر شما

    1. iran tbs گفت:

      تشکر از همراهی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *