بازار بورس تهران, تحلیل ها, سهام

تحلیل نئوویو مارون

تحلیل نئوویو مارون

سهام پتروشیمی مارون در اوایل سال 1390 در بازار سرمایه عرضه شد. تاریخ انتشار تحلیل نئوویو مارون 04 فروردین ماه 1401 میباشد.

فقط با دیدن تصاویر و بدون خواندن متن از این تحلیل استفاده نکنید

در تحلیل پتروشیمی مارون به سه موضوع بسیار مهم برخورد میکنیم.

موضوع اول: روند کاملا صعودی نمودار از ابتدای سال 91 تا کنون بدون هیچگونه حرکت پساالگویی.
این روند صعودی میتواند در گام اول مارا به سمت شناسایی یک موج B جاری هدایت کند که در ادامه به آن می پردازیم

موضوع دوم: ساختار 7 موجی صعودی که بسبار شبیه یک الگوی دیامتریک است اما دیامتریک نیست.
در تایم فریم های پایین تر نه تنها حرکت پساالگویی را نشان نمی دهد بلکه تشابه و تناسب ساختار دیامتریک را نیز زیر سوال می برد.

موضوع سوم: شتابدار بودن روند صعودی در بخش هایی از سال های 89 و 99 است که سیگنال استفاده از الگوهای تصحیحی غیر استاتدارد را می دهد.

در کنار این موضوعات و همچنین بررسی ساختار کل در تایم فریم های پایین تر به این نتیجه میرسیم که روند صعودی سوپر سیکل طی شده، از ابتدای شروع روند صعودی تا کنون، هنوز به اتمام نرسده است. این ساختار کل را به صورت پیشفرض یک الگوی ناقص 7 موجی یا 9 موجی است که تا کنون سه موج ABC  به اتمام رسیده و هم اکنون در موج D آن قرار داریم (این الگو می تواند بخشی از یک دیامتریک یا سیمتریکال باشد.)

بعد از اتمام موج D انتظار یک کارکشن صعودی نسبتا تند تا محدوده 40000 تا 42000 را در مبان مدت داریم.

در ادامه به بررسی ساختار موج D در کش دیتای یک ماهه می پردازیم.

نکته آموزشی: ساختار موج C در سوپر سیکل، به دلیل پاس نشدن حرکت پساالگویی نمی تواند به خودی خود، یک دیامتریک باشد.

نمودار کش دیتا 1 ساله مارون

تحلیل نئوویو مارون در کش دیتا 1 ماهه:

در ادامه بررسی و تحلیل نئوویو مارون، پیرو توضیحات بالا، حرکت کارکتیو شکل گرفته ار تیرماه سال 99، اصلاح قیمتی چندانی نداشته و به نظر می رسد یک الگوی تصحیحی غیر استاندارد در حال شکل گیریست.

این ساختار دوگانه (wxy) شاخه اول دو دوم خود را به اتمام رسانده و هم اکنون در شاخه سوم و (y) آن قرار دارد.

نکته بسیار مهم:
در یک تحلیل نئوویو در بسیاری موارد به دلیل پبچیدگی ساختار امکان لیبل گذاری مینور حتی در تایم فریم های پایین تر نیست.(به این معنی که لیبل های مختلفی را می توان در نظر گرفت) اما یا کمک گرفتن از ماهیت آن ساختار می توام شرایط آتی حرکت نمودار را با یک اما و اگر ساده مشخص کرد.

بدین ترتیب که تا شکل گیری یک حرکت پساالگویی نمی توان ساختار (y) را تمام شده دانست و نوسانات پیش رو در باکس مشخص شده در تصویر را صرفا اصلاح زمانی با ریز موج های فراوان در نظر خواهیم گرفت. و یک شرط ساده زمانی می تواند نوسانات پیش رو را توجیه کند.

در آنالیز زمانی انجام شده برای تکمیل موج D بزرگ از سوپر سیکل حداقل سه شیار زمانی در کش دیتای یک ماهه زمان لازم است(حدودا دو ماه). بنابراین انتظار نوسانات بیشتر در باکس مشخص شده در تصویر کش دبتای یک ماهه را تا خرداد ماه دور از ذهن نمی بینیم.

کش دیتا یک ماهه مارون

تحلیل تکنیکال کلاسیک مارون:

در تحلیل تکنیکال کلاسیک مارون به دو نکته ی بسیار مهم که جنبه ی آموزشی دارد اشاره میکنیم

نکته اول: نمودار قیمتی در تایم فریم هفتگی بالای ابر کومو قراردارد. فلت ابر کومو بسیار معتبر بوده و بنابراین انتظار اصلاح قیمتی زیادی را نمی توان برای سهم متصور شد.
نکته دوم: نزدیکی نمودار به کف کانال دوبل که با در نظر گرفتن یک شیب ملایم، اصلاح زمانی را می توان توجیه کرد.
نکته سوم: حفظ خط روندهای صعودی سه ساله و چهار ساله است که همچنان تاکید بر روند صعودی دارد.

موارد ذکر شده منطبق بر تحلیل نئوویو مارون می باشد.

آموزش: تحلیل تکنیکال کلاسیک صحیح تاییدی بر تحلیل های روند نمودار است و از اهمیت بالایی بعنوان ابزار های تحلیلی برخوردار میباشد. 

نمودار تایم فریم هفتگی کلاسیک

توصیه به سهامداران

با توجه به تحلیل نئوویو مارون بایدگفت که سرمایه گذاری روی نماد های این چنینی ریسک به ریوارد بسیار منطقی دارد و در صورتی که نیاز به نقد شدن ندارید می توانید با خیال راحت و فارغ از منفی و مثبت خوردن های آتی سهامدار میان مدت و بلند مدت سهم یاشید. توصیه اکید میکنیم به سهامدار ماندن.

آخرین گزارش کدال

شرکت پتروشیمی مارون طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1400/11/30 معادل 30,608,965 میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده است که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل 21% افزایش داشته است.

پتروشیمی مارون با سرمایه ثبت شده 8,000,000 میلیون ریال طی عملکرد 11 ماهه سال مالی منتهی به 1400/12/29 مبلغ 292,769,784 میلیون ریال درآمد فروش داشته است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 63% رشد داشته است.

جمع بندی

عمده مشکل پتروشیمی های تولید کننده پلی اتیلن، نداشتن لایسنس محصول بدلیل تحریم هاست. این مسئله باعث اختلاف بسبار بالای قیمت فروش محصول با قیمت های جهانیست.

درصورت توافق برجام و رفع تحریم ها می توان با اخذ لایسنس های جهانی محصولات تولیدی را با قیمت های جهانی به فروش رساند. که این موضوع می تواند سودآوری بسیار بالاتری برای ان پتروشیمی ها (ازجمله مارون) متصور شد.
البته در کنار این مطلب باید از تک نرخی شدن قیمت ارز و حذف دلار نیمایی هم صحبت کرد. در صورت تحقق این موضوع احتمال کاهش سودآوری در ماه های اول برای شرکت های پتروشیمی دور از ذهن نیست(بدلیل افزایش قیمت خوراک پتروشیمی ها) ولی با گذشت زمان و تثبیت شرایط انتظار بالارفتن سود دهی در این گروه از صنایع را خواهیم داشت

از طرفی نباید از P/E بالای این شرکت (8.96) و همچنین گروه شیمیایی (8.08) نسبت به P/E کل بازار بی تفاوت عبور کرد. موارد ذکر شده منطبق بر تحلیل نئوویو مارون می باشد.

 

معاملات کوتاه مدت

محدوده کم ریسک برای خرید کوتاه مدت: محدوده پایین تر از 17000.
محدوده پر ریسک برای خرید کوتاه مدت: محدوده بالاتر از 18000.

 

خرید برای سرمایه گذاری

محدوده 170000 مناسب برای خرید به قصد سرمایه گذاری شش ماهه تا یک ساله است.

کد کوتاه این مطلب : https://irantbs.com/?p=3497

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *