بازار بورس تهران, تحلیل ها, سهام

تحلیل نئوویو دتولید

تحلیل نئوویو دتولید

سهام شرکت داروسازی تولید دارو در میانه ی سال 1392 در بازار سرمایه عرضه شد. تاریخ انتشار تحلیل نئوویو دتولید 21 فروردین ماه 1401 میباشد.

فقط با دیدن تصاویر و بدون خواندن متن از این تحلیل استفاده نکنید.

نمودار قیمتی دتولید از اوایل سال 97 تا مرداد 99 بسیار شبیه یک حرکت شتابدار با موج 3 ممتد بوده که احتمالا در موج 4 آن قرار داشته ایم. اما با بررسی بیشتر که در ادامه تحلیل نئوویو دتولید توضیح خواهیم داد متوجه می شوید که در این روند، به هیچ عنوان قوانین ابتدایی یک الگوی شتایدار برقرار نشده است.

عدم تشخیص همین موضوع بسیار مهم و به ظاهر ساده، سبب تحلیل اشتباه در بررسی ساختار سوپر سیکل برای یک تحلیل گر نوپا میشود. چه بسا بسیاری از افراد با عدم تشخیص درست روند حرکتی نمودار، دچار زیان های سنگین برای کسب سود از موج 5 شتابدار شده باشند.

در تحلیل نئوويو این حرکت صعودی تا سقف قیمتی نمودار و در بررسی مولتی تایم فریم، متوجه عدم بخشیزگی موج 3 و همینطور اصلاح قیمتی بیشتر از اندازه با POWER RATIO، منفی دو میشویم. در نتیجه ساختار حرکتی تا مرداد 99 را یک الگوی کارکشن 7 موجی یا دیامتریک در نظر میگیریم.

چه در تایم فریم های بالا و چه در تایم فریم های پایین حرکت پساالگویی به خوبی پاس شده.
تشابه و تناسب زمانی در این تحلیل به بهترین شکل ممکن ایجاد شده است. همین دو موضوع تاییدیست بر شناسایی این ساختار اصلاحی صعودی.

نکته مهم: علیرغم وجود دیتای 9 ساله برای نمودار، بدلیل بازگشت های بیش از اندازه استاندارد تا قبل از سال 97، استارت موج شماری را از ابتداي جهش نموداری سال 97 درنظر گرفته ایم.

با توضیحات داده شده میتوان بوضوح گفت که انتهای کارکشن صعودی با سقف قیمتی نمودار در یک نقطه اشتراک دارند. بنابراین تمام این روند صعودی را موج A بزرگ از ساختار کل در نظر میگیریم. در این حالت سوپرسیکل پیش روی ما، همه ی ساختارهای اصلاحی به جز الگوی زیگزاگ میباشد که در تصویر به آن اشاره کرده ایم.

به دلیل زمان بر بودن موج A از سوپرسیکل انتظار داریم حدافل زمانی برابر موج A را برای موج B در نظر بگیرم که با این پیشفرض، به احتمال فراوان باید بگوییم موج B از سوپرسیکل هنوز به اتمام نرسیده است. در ادامه به بررسی ساختار B از سوپرسیکل می پردازیم.

نکته آموزشی: بررسی مولتی تایم فریم در تحلیل نئوویو و در کش دبتا الزامیست. تحلیل نئوویو روی نمودار کندل استیک بی معنیست.

نمودار کش دیتا 6 ماهه دتولید

تحلیل نئوویو دتولید در کش دیتا 1 ماهه:

در ادامه بررسی و تحلیل نئوویو دتولید، پیرو توضیحات بالا، حرکت کارکتیو شکل گرفته موج B از سوپرسیکل، ار مرداد سال 99، یک تصحیحی غیر استاندارد سه گانه (wxyxz) با (x) های کوتاه می باشد که هم اکنون در (x) دوم این ساختار قرار داریم.

با درنظر گرفتن جریان آبشاری و به دلیل عدم همخوانی با تحلیل کلاسیک و ابزارهای کمکی دیگر که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد، انتظار یک x کوتاه قیمتی دیگر که ماکزیمم قیمت آن در تصویر مشخص است را داریم.

بنابراین انتظار می رود، بعد از رسیدن به محدوده مشخص شده، یک روند بسیار ضعیف در قالب (z) شکل گیرد. که اتمام این موج مساوی با اتمام B بزرگ از سوپرسیکل است.

نکته مهم: با توجه به سوابق حرکتی نمودار در سالهای گذشته انتظار یک مثلث انقباضی در قالب موج (z) محتمل ترین حالت است.

کش دیتا 1 ماهه دتولیدتحلیل نئوویو دتولید

 

تحلیل تکنیکال کلاسیک دتولید:

در تحلیل تکنیکال کلاسیک دتولید به سه نکته ی بسیار مهم که جنبه ی آموزشی دارد اشاره میکنیم.

1) نمودار قیمتی در تایم فریم هفتگی پایین ابر کومو قرار داشته عبور از این ابر با توجه به معاملات دو هفته ی اخبر سهم بسیار بعید به نظر می رسد.
2) خط روند نزولی از سقف مرداد 99 می تواند مقاومتی پویا و همینطور ایستا برای توقف روند صعودی باشد.
3) کانال صعودی دو ساله ی بسیار معتبر که پس از برخورد به سقف کانال و همینطور شکست میدلاین انتظار برخورد به کف کانال را محتمل تر میکند.

با درنظر گرفتن این نکات و همینطور تحلیل نئوویو دتولید انتظار یک روند نزولی دیگر مطابق تصاویر مشخص شده را داشته باشیم.

آموزش: تحلیل تکنیکال کلاسیک صحیح تاییدی بر تحلیل های روند نمودار است و از اهمیت بالایی بعنوان ابزار های تحلیلی برخوردار میباشد. 

نمودار تایم فریم هفتگی کلاسیک

آنالیز زمانی نمودار:

با بررسی های انجام شده در تحلیل نئوویو نماد دتولید برای اتمام موج B از سوپر سیکل حداقل یک شیار زمانی دیگر در کش دیتای 6 ماهه مورد نیاز بوده (زمانی برایر 2 الی 3 کندل ماهانه) و همینطور برای سقف موج C از سوپرسیکل زمانی برابر 2 الی سه کندل 12 ماهه مورد نیاز است.

آنالیز زمانی در نمودار کش دیتای 6 ماهه

توصیه به سهامداران

با توجه به تحلیل نئوویو دتولبد باید گفت که هم اکنون نماد توليد دارو در محدوده ی قیمتی مناسبی برای ورود قرار نداشته و از ریسک به ریوارد بالایی برخوردار است.

برای سهامدارانی که در سود هستند و در قیمت های پایین اقدام به خرید کرده اند توصیه می شود. با نزدیک تر شدن قیمت به باکس قيمتي 9000-1000 ، از نماد دتوليد خارج شوند. اما سهامدارانی که در زیان هستند می توانند در روند برگشتی پایین نزدیک به محدوده 5500 اقدام به کم کردن میانگین خود کرده که در سیکل صعودی بعدی، با سهامداري ميان مدت و بلند مدت كسب كنند.

جمع بندی

در بررسي نماد دتوليد نكات بسيار مهمي وجود دارد كه به آن مي پردازيم.

مطلب اول حق تقدم هاي به سهم تبديل شده اين نماد هست كه از خرداد سال 1400 به سهامداران واگذار شده و طبق بررسي هاي انجام شده بخش قابل توجهي از اين حق تقدم هاي به سهام تبديل شده در اختبار سهامداران خرد قرار دارد و مقاومت هاي قيمتي پيش رو عرضه هاي غير معمول تري را براي سهم ايجاد خواهد كرد.

مطلب دوم مناقصات برنده شده شركت در كشور عراق مي باشد كه طبق اعلام در كنفرانس خبري، عليرغم اين ارسال محصولات به صورت تمام و كمال، هنوز وجه مورد نظر دريافت نشده كه قرار است تا پايان سال 1401 اين مطالبات محقق شود.

همين موضوعات در كنار حذف ارزترجيحي و افزايش هزينه هاي عملياتي مي تواند سود سازي شركت را دست كم تا شش ماه اول سال جاري با مشكل مواجه كرده و ورود پول هاي بزرگ به اين نماد را به تاخير بياندازد.

معاملات کوتاه مدت

محدوده کم ریسک برای خرید کوتاه مدت: توصیه نمی شود.
محدوده پر ریسک : محدوده بالاتر از 70000.

 

خرید برای سرمایه گذاری

محدوده 5000 تا 6000 مناسب برای خرید به قصد سرمایه گذاری یک تا سه ساله است.

کد کوتاه این مطلب : https://irantbs.com/?p=3545

4 نظر در “تحلیل نئوویو دتولید

  1. moghadam گفت:

    خسته نباشید به همه گروه یک تحلیل جامع و کامل بود

    1. iran tbs گفت:

      سپاس از همراهی شما

  2. مسعود kkfjgf گفت:

    مگه قرار نبود تحلیل دتولید رایگان باشه

    1. iran tbs گفت:

      به مدت یک هفته رایگان بود و قابل مشاهده بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *